Marka Güncesi: BİR DONDURMADAN DAHA FAZLASI

3 Ağustos 2016 Çarşamba

BİR DONDURMADAN DAHA FAZLASI


Ülkemize 1994 yılında giriş yapan Magnum dondurmaları, özel çubuklu ve şık bir görünümüyle, bir dondurmadan daha fazlasını kullanıcıya sunabiliyordu. Premium bir dondurma olan Magnum kendimizi şımartmak kavramının süt, çikolata ve dondurmayla bir araya gelmiş haliydi. Magnum hep yenilikçi ve ilklere imza atan bir dondurmaydı ve her zaman yeniliklere açık kalacağını belli etmişti. Sadece dondurmasıyla da değil, her yıl o hayalini kurduğumuz lüks arabalarla, çekilişler ve kampanyalarla bizi tekrar tekrar mutlu ederken aynı zamanda heyecanlandırıyordu.
‘’Haz peşindeysen’’ sloganıyla ülkemizde dondurma devrimini gerçekleştiren Magnum, dünyada ki ilk yetişkinlere özel dondurma unvanını taşıyordu. Dünyada ilklerden bahsederken Magnum’Ddailk, ilk değildi. İlk altın renkli dondurmasını da piyasa süren Magnum bunu da tabi ki altın renkli bir arabayı düzenlediği çekilişe koyarak kutladı. Sadece dışarıda değil de evde de kendini özel hissetmek isteyenler için hazzı doruklara çıkaracak Magnum MINI’yi tanıtarak yine dondurma piyasasını sallayacak adeta bir devrim yaptı.
İnsanlar ‘’Pembe dondurma olur muydu?’’ ‘’Olsaydı gerçekten güzel olurdu’’ diye düşünmemiş değillerdir sanırım. Bazılarımız meyvelerin farklı olanlarını da dondurmalarında görmek isterdi. Tabi ki Magnum da bunu düşündü ve Magnum Pink Nar’ı çıkardı. Bu kadar rengi sevenler de yoktur tabi ki, hayatı siyah yaşayanlar da vardır. Kahveyi çok sevenler hatta kahvede bile özel isteyenler de vardır. Bu yüzden Magnum Pink Nar ile birlikte Black Expresso’yu da beraberinde çıkardı ve tüketicinin zevkine sundu.
Eğer bir dondurmadan daha fazlasını arıyorsak ve Magnum dolabının önündeysek Magnum Infinity’i gözleriniz zaten hemen ona yönelecektir. Çikolatayı sevmeseniz bile lezzetine âşık olacağınız bu enfes dondurmanın tadı kadar kutusu da gayet şık, güzel ve özel hissettiren bir yapıda.
Bazı anlarda kendinizi mutlu etmek için, beyaz bir sayfa açmak isteyebilirsiniz. Veya siz hayatında her zaman beyazları sevenlerdensinizdir. İşte o zamanlar da size en çok yakışan Magnum Beyaz’dır. Magnum’un efsaneleşmiş beyaz çikolatası, bolca badem ve kaymaklı dondurma tadı, size beyazın en güzel tonunu yansıtırken, aynı zamanda da mutluluğunuzun en tatlı halidir.

Haz peşinde ve sadelikten yanaysanız Magnum Classic tam olarak sizi yansıtıyor demektir. Daha bitmeden diğerinin paketini açacağınız bu enfes güzellikteki lezzet şöleni, kaymaklı dondurma ve Magnum çikolatasını birleştirerek size unutamayacağınız bir tadı sunuyor. 
Bir dondurmadan çok daha fazlasını istiyorsanız, hazzınızın peşindeyseniz ve kendinizi özel hissetmek istiyorsanız hemen bir Magnum çeşidiyle tanışın ve kendinizi şımartın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder