Marka Güncesi: Dusseldorf Şehir Rehberi

23 Ağustos 2016 Salı

Dusseldorf Şehir Rehberi


Moda, sanat ve kültür ile öne çıkan Almanya’nın şehri Dusseldorf aynı zamanda sanayi ve ticaret şehridir. Moda ve yıl boyunca düzenlenen fuarlarıyla dünyanın ve Almanya'nın gözde şehirleri arasında gelen arasına gelmiştir. Zengin alışveriş caddeleri, festivalleri ve karnavalları, lüks caddeleriyle ziyaret edenlere modern şehir hayatını bambaşka bir dille göz önüne sunuyor.
 
Ayrıca Atlas Global’in avantajlarından faydalanarak uygun uçak bileti ile de seyahat edebilirsiniz. Şehri incelemeye başlayalım:
Düsseldorf'ta konaklamak için Königsallee, District 1, Statdtmitte, Carlstadt ve Altstadt civarı en ideal adresler arasındadır. Dusseldorf’ta konaklama fiyatları, konaklama yerinin kalabalığına oranla artmaktadır. Bu yüzden konaklama yapmadan önce iyi bir araştırma yapmanız gerekebilir. 

Konaklama Alternatifleri
- Leonardo Hotel Düsseldorf City Center,
- Best Western Savoy Hotel Düsseldorf,
- Derag Livinghotel De Medici



Gezilecek Yerler
Dusseldorf, gezilecek yer bakımından oldukça zengindir. Bu şehirde zamanınızı boşa harcamayacaksınız. Daha detaylı incelemek isterseniz http://www.atlasglb.com/sehir-rehberi/50/dusseldorf-ucak-bileti-ve-sehir-rehberi internet adresini ziyaret edebilirsiniz.
Benrath Sarayı-Schloss Benrath: Şehir merkezinde yer alan sarayı, pazar günleri dışında haftanın her günü ziyaretçilere kapısını açıyor. Toplam 60 hektarlık bir alan üzerinde yer alan saray, Avrupa'nın muhteşem eserlerinin yer aldığı 3 müzeye de ev sahipliği yapıyor.
Messe Düsseldorf: Düsseldorf'ta mutlaka keşfedilmesi gereken noktalar arasında gelir. 40 yıllık geçmişe sahip olan ve toplam 285 bin metrekare dev sergi alanına ev sahipliği yapan bir fuar merkezidir.

Şehir içi ulaşım
Almanya şehirleri arasında ulaşımın en rahat şekilde sağlandığı şehir Düsseldorf’tur. Şehir içi ulaşımda oldukça fazla seçeneğe sahip olan bu şehir. Tren, yeraltı treni ve otobüs şehir içinde en fazla kullanılan ulaşım araçlarıdır. Sahip olacağınız Düsseldorf Welcome Card ile ulaşımda çok fazla noktada indirim sağlayabilirsiniz. Kart tercihinde 24, 48 ve 72 saatlik farklı seçenekler bulunmaktadır. (Kısa mesafe)A, B, C ve D olarak ayrılan biletlerde Kurzstrecke bileti ile sadece 4 durak gidebilirsiniz. Şehir içinde A bileti geçerliyken diğer bilet çeşitleri ile çevre şehirlere yolculuk yapılmaktadır. Aldığınız biletleri süresi ve bölgesine göre dilediğiniz ulaşım aracında kullanabilirsiniz.
Almanya’nın güzel şehri Dusseldorf’u tanıdınız ve beğendiniz. Fakat sadece yazı ile tanımak yanlış olurdu değil mi? Eğer tatilinizi bu şehirde geçirmek isterseniz, yüzlerce avantajı olan Atlas Global ‘i tercih etmenizi öneririz. Online check-in hizmeti, uygun fiyatlı biletleri, internet sitesindeki şehir rehberleri ile ideal bir seyahat.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder