Marka Güncesi: DEKORASYON TAKINTIMDA YENİ KEŞİF: BROOKLYN VAZOLAR

17 Ağustos 2016 Çarşamba

DEKORASYON TAKINTIMDA YENİ KEŞİF: BROOKLYN VAZOLAR


Tasarım konularına ciddi anlamda kafa yorduğumu takipçilerim iyi bilir. Özellikle ev dekorasyonu benim olmazsa olmazlarım. Çocuk, ev, iş koşturmacasında sahiden zaman ayırmak zor gözükse de benim için bir rahatlama, deşarj olma yöntemi olarak hayatımda duruyor. Bu nedenle de sık sık evimde küçük değişiklikler yapmayı seviyorum. Küçük bir dekoratif eşya, belki bir renk değişikliği evin enerjisini değiştirebiliyor. Bu küçük dokunuşlarda vazolar ve çiçekler ciddi etki sahibi. Düşünsenize rengarenk çiçekler, dekoratif vazolar ne şahane görüntü sağlar. İnsanın içi açılıyor gerçekten. Brooklyn Vazo'dan bahsetmek istiyorum size.

Brooklyn Vazo'nun büyük, orta, uzun ve kare olmak üzere dört farklı boyu var. Ve en önemlisi el yapımı olmaları bence.  o Ondüle kenarlara sahip Evelyn Vazo, hareketli ve organik tasarımıyla dikkat çekerken, yukarı doğru zarifçe daralan formuyla Palmetto Vazo ise yalın ve minimalist bir sunum sağlıyor. Tek bir dal ya da çarpıcı bir çiçek demeti ile kullanıldığında, oldukça etkileyici görünüyor.

Vazoları renklendiren çiçekler
Crate and Barrel’ın el boyaması ipek yapma çiçekleri, evlerinizin dekorasyonuna incelik katıyor. Düğün Çiçeği Demetinin canlı renkleri ve taze görüntüsü sayesinde bahar evinizde yıl boyunca yaşanıyor. Canlı gibi görünen çiçekleri, yeşil yaprakları ve zarif saplarıyla Sarı Lale Demeti, baharın tüm esintisini evinize taşıyor. Yazın habercisi olan şakayıklarla, en ufak ayrıntısına kadar dikkat edilerek üretilen Fuşya Şakayık Dalı ve Pembe Şakayık Demeti, yaz aylarının enerjisini her mevsim yaşam alanlarında hissettiriyor. Şakayık sevenler, çiçek açmak üzere olan göz alıcı demetlerle çiçeğin kısa süren ömrüne meydan okuyabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder