Marka Güncesi: PARK BOSPHORUS HOTEL IZAKA'DA SÜRPRİZ!

4 Şubat 2015 Çarşamba

PARK BOSPHORUS HOTEL IZAKA'DA SÜRPRİZ!


Mekan gezmek, yeni lezzetleri tatmak kısacası hayatı keyifle yaşamak benim için bir klasik. Bu nedenle bu blogda da hem güncel marka haberlerine hem de gittiğim, deneyimlediğim her şeye yer vermeye çalışıyorum. 14 Şubat takipçilerimin merakla beklediği ve önemsediği bir tarih. Bu nedenle son günlerde bu yönde içerikler paylaşmaya çalışıyorum. Bir haber de mekan önerisi olsun ( hep hediye önerisi verecek değilim ya : )
Park Bosphorus Hotel'in teras katında açılan, dört farklı lezzet mekanını bir noktada buluşturan IZAKA Restaurants & Bar-Lounge, Claude Challe’in ardından ünlü DJ’leri ağırlamaya devam ediyor. House müzik yapımcıları Haze-M ve DJ Queto 7 Şubat'ta, Stephane Pompougnac ise 14 Şubat’ta IZAKA'da sahne alacak. Eğer ilginizi çekiyorsa detaylara göz atın derim.

‘Love Me Again’, ‘Dance With Me’, ‘Baby Don't Go’ gibi yeni jenerasyon dans müziği bir çok parçanın yapımcısı deep house müziğin öncü isimlerinden Haze-M, aynı plak şirketinde beraber remixler yaptığı Türkiye'nin önemli DJ'lerinden DJ Queto ile sahne alacak.

07 Şubat’ta Dj Haze-M & DJ Queto ile Boğaz'ın muhteşem manzarası ile içinizi ısıtan house müzik tınıları ile unutulmaz bir gece yaşatmayı planlıyormuş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder