Marka Güncesi: Hadi Rotanızı Belirleyin ve Pegasus’tan Biletinizi Alın!

17 Şubat 2015 Salı

Hadi Rotanızı Belirleyin ve Pegasus’tan Biletinizi Alın!




Seyahat etmek, yeni şehirler, ülkeler görmek benim için bir hayat şekli.  Özellikle bu seyahatlerde sevdiklerim, yakın dostlarım da benimleyse tadı da bambaşka oluyor. Yıl içinde tatillerimi ikiye ayırırım. İlki sadece dinlenebileceğim, şehrin çok uzağında olmayan küçük kaçamaklarım, diğeri ise yeni yerler keşfetmek için öncesinde bir öğrenci gibi çalıştığım, notlar aldığım bloglarda, dergilerden okuduğum ‘’to do listlerim’’in olduğu seyahatlerim.

Bloguma yaptığınız yorumlardan, özel mesajlardan da bildiğim üzere sizler de seyahat etmeyi seviyorsunuz. Bu nedenle size bir kampanyadan bahsetmek istiyorum. Pegasus’un kampanyası 10 Şubat – 15 Temmuz tarihleri arasında satın alınan biletler için geçerli. Bu kampanya kapsamında  yurt içinde 44.99 TL, yurt dışı 49.99 €’dan başlayan fiyatlarla uçak bileti satın alabiliyorsunuz. Fiyatlar böyle uygun ve hatta ucuz olunca yıl içinde daha fazla seyahat imkanı da bizi bekliyor. Özellikle hafta sonu kaçamakları için birebir bu kampanya. Cuma gününden şehri terkedip Pazar akşamı döneceğimiz güzel fırsatlar var önümüzde : ) Bu uygun uçakbiletlerini  www. flypgs.com ‘dan satın alabilirsiniz.


Benim tatil planlarım şimdiden oluşmaya başladı bile. Gittiğim yerleri, keşfettiğim mekanları blogumdan paylaşmaya devam edeceğim. Sizinle de tatil tüyolarımı paylaşacağım hadi şimdi gitmek istediğiniz ilk rotayı belirleyin ve daha çok yer görebilmek için en uygun uçak biletini  www. flypgs.com ‘dan satın alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder