Marka Güncesi: ''İÇİM LABNE'' SİZİ MİLYONLARLA BULUŞTURUYOR!

21 Mayıs 2016 Cumartesi

''İÇİM LABNE'' SİZİ MİLYONLARLA BULUŞTURUYOR!


Geçtiğimiz gün internette yine yemek tarifi videolarını izlerken çok  eğlenceli bir video ile karşılaştım. Video ‘’İçim Labne’’ye aitti.  Günlük hayatımda da İçim Labne kullanan ve lezzetinden son derece memnun kalan biri olduğum için video ilgimi çekti. Acaba ‘’İçim Labne’’li nasıl bir tarif beni bekliyordu?
Video’yu tarif izlemeyi beklerken adeta bir komedi programı ile karşılaştım:) Hani o hepimizin içinde var olan kendimizi önemli hissetme/kanıtlama dürtüsü var ya, işte video bunu çok keyifli bir şekilde ele alıyordu. Karakterimiz Gülümser! Bir yemek tarifi videosu çekiyor ve burada kendisini en güzel şekilde ifade etmeye çalışıyor. Gerçekten çok, tatlı bir video olmuş: ) Vakit kaybetmeden izleyin.
Video’nun keyifliliği dışında bir de haberi/mesajı var elbette.  İçim Labne ile yapacağınız en iddialı tatlınızı http://icimdenyemekgeldi.com/ ‘a yükleyin, Kanal D’nin sevilen dizisine konuk olma şansı yakalayın. E dahası tarifinizi, başrol oyuncusu ile birlikte yapma ve milyonlara izletme şansı yakalayın. Detayları hemen siteden inceleyebilirsiniz.

Not: Siteye de ayrıca bayıldım. İçinde mutfak bilgilerinden, püf noktalarına çok faydalı ve pratik bilgiler bulunuyor. 
                

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder