Marka Güncesi: Her Yaz Baş Rolde: Carte d'Or Dondurma Çeşitleri

29 Mayıs 2016 Pazar

Her Yaz Baş Rolde: Carte d'Or Dondurma Çeşitleri


Carte d'Or, dünyaca ünlü tatlıları, gerçek çikolata ve meyve parçalarını dondurma ile buluşturan seçkin lezzetler sunarken aynı zamanda kek karışımları, geleneksel tatlıları,  puding ve hazır sosları ile pratikliğinizi ve yaratıcılığınızı arttırıyor.

Klasik Tatlardan Vazgeçemeyenler İçin Carte d'Or Classic
Meyve, çikolata, kaymak gibi köklü lezzetleri dondurmanın ferahlatıcı etkisiyle kusursuz bir şekilde harmanlayan Carte d'Or Classic, bitter çikolatadan, kaymağa, cappuccino'dan, vişneye, vanilyadan, Antep fıstığına kadar pek çok klasikleşmiş tadı bir arada sunuyor. Ek olarak hafif lezzetlerden hoşlananlar, diyet yapanlar veya sağlıklı beslenmeye özen gösterenler yine Classic serisinden olan Carte d'Or Light'ı deneyebilirler.

Carte d'Or Selection Seçkin Tatları Dondurma ile Buluşturuyor
Elmalı tart, cheesecake, brownie gibi tüm dünyada bilinen ve severek tüketilen tatlı çeşitlerini dondurma ile bir araya getiren Carte d'Or Selection, böylece gerçek anlamda eşsiz lezzetler yaratmayı başarıyor. Selection serisinde yer alan Bitter Çikolata Aşkı, Çilek Mucizesi ve Meyve Şöleni gibi dondurma çeşitleri ise içindeki gerçek çikolata ve meyve parçacıklarıyla alınan lezzeti üst noktalara taşıyor.

Carte d'Or Selection Mini ile Eşsiz Lezzetler Artık Özel Kutusunda
İki kişilik özel kutularıyla romantik anlarınızın vazgeçilmezi haline gelecek olan Carte d'Or Selection Mini dondurma çeşitlerini sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz gibi sadece kendinize de ayırabilirsiniz.

Yöresel Bir Tat: Carte d'Or Kesme Dondurma
Carte d'Or Kesme Maraş Dondurması sayesinde Maraş'ın uzun süre erimeyen ve kolay kesilen özel dondurması keçi sütü ayrıcalığıyla sevenlerine sunuluyor. Özellikle sade ve yöresel tatlardan hoşlananların gözdesi olabilecek kesme dondurmayı, tek başına tüketebileceğiniz gibi tatlıların yanında da servis edebilirsiniz.

Carte d'Or Tatlı Serisi İle Pratikliğinizi ve Yaratıcılığınızı Arttırın
Kek karışımları, geleneksel tatlılar, puding, krem şanti ve soslardan oluşan zengin tatlı serisi ile Carte d'Or, birçok tatlıyı kısa sürede hazırlamanızı sağlarken, hazır soslarıyla da tatlılarınızı taçlandırıyor.
Kendiniz veya konuklarınız için hızlı bir şekilde hazırlayabileceğiniz Carte d'Or kek karışımları, elmalı turta, brownie, sufle, limonlu kek, rulo pasta gibi karışımlarla birlikte kepekli kek gibi hafif lezzetlere de sahip. Ayrıca hazırladığınız kek karışımlarını sade şekilde tüketebileceğiniz gibi Carte d'Or dondurma çeşitleri ile birlikte servis ederek zengin bir tatlı tabağı hazırlayabilirsiniz.
Geleneksel tatlardan hoşlananlar için özel olarak üretilmiş olan Carte d'Or Geleneksel Tatlılar ise fırında incir tatlısından, keşküle, damla sakızlı muhallebiden, sütlaca kadar bilinen ve alışılan tüm lezzetleri kolay şekilde hazırlamanızı sağlıyor.
Dilerseniz dondurmalarınızı Carte d'Or Puding çeşitleri ile zenginleştirebilir, Carte d'Or Kat Kat Puding ile aynı anda iki ayrı lezzeti bir arada tadabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder