Marka Güncesi: Düğün Sezonuna Girerken Mutlaka İncelemek İsteyeceğiniz 10 Abiye Modeli

31 Mayıs 2016 Salı

Düğün Sezonuna Girerken Mutlaka İncelemek İsteyeceğiniz 10 Abiye Modeli

Yaz mevsiminin gelmesi ile beraber düğün davetiyeleri de teker teker gelmeye başlar. Tüm bu düğünlerde ne giyileceğine karar vermek ise en zorudur. Size yardımcı olacak tüm modeller bu infografikte bulunuyor. Aklınızda bir fikir oluşturduktan sonra artık abiyenizi rahatça seçebilirsiniz.
Öncelikle ilk karşımıza çıkan pudra renkli abiyeler oluyor. İnfografikte de görebileceğiniz üzere pudra rengi abiye seçiminde oldukça tatlı bir seçim. En yakın arkadaşlarınızın düğünlerinde masal prensesi gibi ortalıkta dolanmak isteyenler için uçuk sarılar, somon rengi, pastel tonlardaki maviler size yardımcı olacak.
Yazın yumuşak meltemleri eserken yoğun geçecek bir düğün organizasyonunda şifon bir elbise tercih ederseniz hem rahat edersiniz hem de bu hafif rüzgârlardan en iyi şekilde yararlanmış olursunuz. Şifon elbiseniz yavaşça havalanırken tüm fotoğraflarda çok havalı çıkabilirsiniz.
Abiyelerin vazgeçilmezlerinden olan balık modeller ise yine en çok tercih edilen abiye modelleri arasında yer alıyor. Her sene olduğu gibi balık kesim abiye kıyafetler 2016 senesinde de birçok farklı renkte sizi gelinden sonra gecenin yıldızı yapacak bir başka model.
Balık kesim nasıl vazgeçilmezse abiyede siyah renk seçimi de ayrı bir vazgeçilmezdir. Asil duruşunuzla geceye damganızı vurabilirsiniz. Uzun ve siyah bir elbise seçtiyseniz kıyafetinizi daha da ışıltılı gösterecek parıltılı aksesuarlar ile mükemmel bir kombin oluşturamamanız imkânsız.
Düğünde giyeceği elbiseye daha farklı bir hava katmak isteyenler için ise 2016 yeni bir seçenek sunuyor. O da çiçek detayı. Abiyenizin kumaşında büyüklü küçüklü hiç fark etmez çiçek detayını kullanarak yaz düğünlerinin en tarz misafiri olabilirsiniz. Papatya desenli bir abiye seçerek akşamüstü yapılan bir düğünde ne kadar masum görüneceğinizi bir hayal edin.
Uzun abiye mi yoksa kısa mı karar veremiyorsanız ikisini de aynı anda kullanabilirsiniz. Bunu sağlamanın en güzel yolu ise tüllerden yardım almak. Böylece kıyafetinize de artıdan bir şuhluk katabilirsiniz.
Klasik dekolteleri olan abiyeler inanın her düğünde birilerinin üstünde bulunacaktır. Siz bir farklılık yaratın ve belden çapraz dekolteli elbiseler ile en seksi görüntüye ulaşın.
Elbisenizin eteğinde veya üst bölümünde veya tamamında hiç fark etmez, püskül kullanmak hiç aklınıza gelmiş miydi? Gelmediyse hemen düşünmeye başlayın. Hele de dans etmeyi seviyorsanız bu püsküllü elbiseler düğünde sizi harika gösterecek.
Tek parça elbise seçmek yerine iki parçadan oluşan abiyeleri de tercih edebilirsiniz. Bu tarz abiyelerde genelde göbek açık bırakılır ve bu görüntü ise çok modern bir hava katar.
Helenistik bir görüntüye sahip abiye seçerek de adeta bir tanrıça gibi düğünde yerinizi alabilirsiniz.
Bu infografiği hazırlayan, Hepsimoda’nın ayakkabı kategorisine teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder