Marka Güncesi: ŞEHRİN YARAMAZ ÇOCUĞU NİSSAN JUKE İLE CİDDİYİZ! : )

25 Aralık 2015 Cuma

ŞEHRİN YARAMAZ ÇOCUĞU NİSSAN JUKE İLE CİDDİYİZ! : )




Kurumsal hayatta çalışan, çocuk sahibi bir bloggersanız 24 saatin size yetmediğini çok iyi biliyor olmalısınızJ Sadece kurumsal sorumluluklarımız yok bizim. Mesai bitiminden sonra katılmamız gereken etkinlikler, davetler, programlar başlar. Ve tüm bu etkinliklerde aracınızın size kendinizi iyi hissettirmesi bir lüks değil ihtiyaca dönüşür. Tam bu noktada bir arayışa girmişken Nissan’dan çok güzel bir davet maili aldım. Karaköy Madeo’da marka yetkililerinin de katılımı ile Nissan Juke’u yakında tanıma fırsatı buldum. Ne zamandır zaten gözüm Juke’ların üstündeydi, artık iyice emin oldum.

Nissan Juke’u Neden Tercih Etmeliyiz?

Sadece deneyimlerime yer verdiğim blogumda asla inanmadığım bir ürünü tanıtmadım size. Bu nedenle de düşüncelerimi hep önemsediniz. Bunun için teşekkür ederim. Nissan Juke için söyleyeceklerim de tam bu doğrultuda olacak. Biz kadınlar için dış görüşünün, vitrinin ne kadar önemli olduğunu söylemeye gerek var mı, bilemedim? İşte ilk önce buradan vuruyor kalbinizi Juke’lar.
Şıkır şıkır, çok güzel bir otomobil. Sonrasında büyük araç sevenler için ( ki bi kazınların trafikte genellikle büyük araç tercih ettiğini de düşünürsek) ideal!
Konfor ise zaten aracın dizayn sürecinde en çok önemsenen öğe olmuş. Amacı, size sürekli güzel görünmek isteyen ve size konfor sağlamak isteyen bir otomobil düşünün! Bize kendisini her daim beğendirmeye çalışan bir sevgili gibi :)))


Teknik özelliklerden çok iyi anladığımı söyleyemeyeceğim. Ama anladığım ve ifade edebildiğim kadarı ile önemli noktaları sıralamak istedim.

  • %40 artırılmış 354 lt bagaj kapasitesi:  Alışverişi fazlaca sevmemizin, bu özelliği sevmemle ilgisi yok :)))
  • 4 kameralı Çevre Görüş Sistemi: Harika bir güvenlik özelliği olduğunu düşünüyorum.
  • Şerit Takip Uyarı Sistemi: Aracın geri kamerasını kullanarak en silik yol işaretlerini bile görür, şeritten çıkılmaya başlandığını tespit ettiğinde sürücüyü uyarır.
  • Kör Nokta Uyarı Sistemi: Geniş açılı geri kamerası sayesinde kör nokta olarak adlandırılan bölgedeki araçları tespit ederek yan aynalar üzerinde yer alan LED uyarıcılarla sizi uyarır.
  • Hareketli Nesne Algılama Sistemi: Dışbükey lense sahip geniş açılı geri kamera, aracın arkasında hareket eden nesneleri ve kişileri algılayarak olası tehlikelere karşı önceden hazırlıklı olunmasını sağlar.

Şehrin yaramaz çocuğu Nissan Juke ile tüm detaylar için :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder