Marka Güncesi: Yenilenen KELEBEK!

8 Mart 2016 Salı

Yenilenen KELEBEK!


Her evin bir rutini vardır… Hani, hafta sonu sabahları yapılan uzun dakikalar süren o kahvaltılar gibi. Ya da akşam yemekten sonra birlikte izlenen haber bültenleri gibi. Bazıları hayatımızın bir parçası olur zamanla. Nasıl somutlaştırmalı? Misal, nasıl ki Sezen Aksu’nun her albümü evimize giriyorsa, hayatımıza her daim eşlik ediyorsa her sabah evimize giren bir gazete de var. Kelebek! Benim için çok şey ifade ediyor Kelebek. Bir kere büyük alışkanlık, bağımlılık. Yıllardır hayatımızda olan bir dosttan farksız.
Her sabah kahvaltıda güne enerji ile başlamak için güzel bir neden Kelebek. Şimdilerde televizyonda sıkça görüyorsunuz, yeni, yepyeni bir Kelebek’ten söz ediliyor. Sahi ne değişti Kelebek’te?
Bildiğimiz renkli Kelebek, bu özelliğinden hiçbir şey kaybetmemiş. Özüne dokunmamışlar yani. Kelebek enerjisi korunurken yazar kadrosunda ve içeriğinde ciddi çeşitlilik sağlanmış. Her şeyden önce hafta içi her gün tam 2 Kelebek görüyoruz. Bu da daha çok hayat, daha çok içerik demek! İçinde birbirinden ilgi çekici dosya konuları var.
Bir kadın ne ister? Cilt bakımı, evde pratik olarak yapabileceğimiz güzellik uygulamaları, sağlıklı beslenme sırları… İşte hepsi yenilenen Kelebek’te var. Bir de bu bilgileri kesip saklamak, defterlere yapıştırmak isteyenler için de tabloid boy (mini boy) olarak bize ulaşıyor gazete.
Yazar kadrosundan bahsetmek gerekirse, Sahrap Soysal, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, Gülben Ergen, Cengiz Semercioğlu, Onur Baştürk, Melike Karakartal, Ömür Gedik, İzzet Çapa, Gonca Vuslateri, Kenan Erçetingöz, Sibel Arna bu yeni konsept içerisinde yazılarını takipçileri ile buluşturuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder