Marka Güncesi: KİRALIK EVLER İÇİN DEKORASYON ÖNERİLERİ!

12 Mart 2016 Cumartesi

KİRALIK EVLER İÇİN DEKORASYON ÖNERİLERİ!

Kiralık bir eve taşındığınızda dekorasyon konusunda bazı noktalara dikkat etmeniz gerekir. O ev sizin değildir ve evde yapacağınız düzenlemeler ev sahibinizi de ilgilendiriyor olabilir.

Bu yüzden hem ev sahibi ile aranızı açmayacak hem de kendi evinizdeymiş gibi rahat etmenizi sağlayacak dekorasyon önerileri hazırladık sizler için.

Kiraya çıkmayı düşünüyorsanız, önerilerimize mutlaka göz atın deriz.


1. Depolama Alanları Ekleyin!




Kiraya çıktığınız evde hayat kurtaran çözümlerden biri depolama alanları yaratmaktır. Kitaplıklar, raflar, kutular yeni evinizde ıvır zıvırı derler toparlar. Üstelik sırf yer olmadığı için eşyalarını atma derdinden de sizi kurtarır.  Kiralık evinizdekullanabileceğiniz kitaplık modelleri:  www.evmanya.com/kategori/474-kitaplik


2. Dolap Kulplarını Değiştirin!


Eğer kiraladağınız evin dolap kulpları eski ya da kırıksa bunları yenileri ile değiştirin. 

3. Pencere Pervazlarını Gizleyin!




Pencere pervazları kiralık evlerin değiştiremeyeceğiniz, daha doğrusu böyle bir masrafa girmek istemeyeceğiniz bölümleridir. Bu yüzden eski, kırık dökük pervazları perdelerle örtmek en mantıklı çözümdür.

4.  Dolapları Boyayın!




Özellikle kiralık evinizdeki mutfak dolaplarını boyayabilir ya da astar atabilirsiniz. Hijyenin önemli olduğu bu alan için biraz emek ve zaman harcamanız sizin yararınıza olacaktır.

5. Tarzınızı Yansıtan Aksesuarlar Kullanın!




Kirada oturuyor olabilirsiniz ama bu durum dekorasyon tarzınızdan taviz vermenizi gerektirmez. Kiralık evinizde de kişiliğinizi yansıtan aksesuarları kullanmaya özen gösterebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder