Marka Güncesi: MAMUT ART PROJECT 2015'TE SIRA JÜRİ'DE!

27 Ocak 2015 Salı

MAMUT ART PROJECT 2015'TE SIRA JÜRİ'DE!


Türkiye'nin önemli sanat projelerinden Mamut Art Project 2015 yılında Akkök'ün sponsorluğunda gerçekleşiyormuş. Öncelikle sanata destek veren firmaların varlığının bir sanatsever olarak beni mutlu ettiğini söylemek isterim. Akkök Holding'le beraber projenin mekan sponsoru Küçükçiftlik Parkı da tebrik ederim. Mamut Art Project 2015'in başvuru dönemi tamamlandı ve sıra alanında uzman jürinin değerlendirmesinde.

987 kişinin portfolyolarıyla birlikte başvurduğu sanat projesinin jürisinde Agah Uğur, Başak Şenova, Eda Kehale Argun, İnci Eviner ile Osman Erden yer alıyor. 50’nin üzerinde sanatçının eserleri, 26-29 Mart tarihleri arasında, mekan sponsoru KüçükÇiftlik Park’ta sergilenecek.

Eserleri jüriye sunmak üzere tasnif etmeye başlayan Mamut Art Project 15 by Akkök ekibi heyecanlı. Projenin direktörü Seren Kohen, özellikle başvuru aldıkları şehir ve ülkelerin çeşitliliğinden mutlu olduklarını söylüyor: “Bu sene özellikle İran’dan çok başvuru aldık. Fransa, Ukrayna, Almanya, ABD, Avustralya, Hollanda, Bulgaristan, İsviçre dahil başka birçok ülkeden de katılım var. Türkiye’den İstanbul ve Ankara, tabii ki açık ara önde. Ama Anadolu’nun hemen her bölgesinden portfolyoların elimize ulaştığını söyleyebilirim: Diyarbakır, Konya, Nevşehir, İzmir, Van, Karabük, Malatya, Kırklareli, Edirne…”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder