Marka Güncesi: THE JEAN IS MAVİ: JEAN'İMİ BULDUM!

29 Ağustos 2012 Çarşamba

THE JEAN IS MAVİ: JEAN'İMİ BULDUM!


Her yıl ürün kataloguna farklı modeller eklemek konusunda yoğun bir çalışma sergileyen Mavi Jeans Sonbahar- Kış 2012 koleksiyonunu lanse ediyor.
Moda anlayışını ''Dünyanın neresinde olursa olsun, Mavi giyen herkesin jean'den beklentilerini karşılamak.'' olarak firma sonbahar- kış koleksiyonu şu şekilde özetliyor :

''İlham kaynağı New York, 70'ler ve Hotel Chelsea. Kendine güvenen, giyinmeyi bir çeşit eğlence olarak gören Mavi kadını, günden geceye geçerken hiç zorlanmıyor. Baştan aşağı tek ama oldukça aykırı renklere bürünürken farklı kumaş miksleriyle kombinleri kişiselleştiriyor. Aztek ve grafik desenler, puantiye, çizgi ve ekose; acı sarı, kiremit rengi, bakır, hardal sarısı, petrol, gül kurusu ve şarap kırmızısı gibi iddialı tonlarla buluşuyor. Ortaya, fark edilen, cesur bir stil çıkıyor.
Mavi erkeğinin sahip olduğu “kaygısızca giyinmiş” imajı, bu sezon da devam ediyor. Özel yıkamalar sayesinde defalarca giyilmiş izlenimi yaratan parçalar, gardırobuna bir doz samimiyet ve yaşanmışlık kazandırıyor. Bu erkeğin şıklığı tam kıvamında; gündüz gereğinden fazla değil, şehrin gösterişli gecelerinde ise asla eksik kalmıyor. Rahatlık onun için önemli; yine de geniş yakalı tişörtleri, konforlu sweatshirt'leri, ekose gömlekleri, ince detaylarıyla öne çıkan trikoları jean'le birleştirirken zevkini konuşturuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder