Marka Güncesi

3 Eylül 2012 Pazartesi

BATİK İLE RAHAT BİR KIŞ GEÇİRMEYE NE DERSİNİZ?
  
 Batik  2012- 2012 Sonbahar Kış koleksiyonunda siz alışveriş çılgını hanımlara birbirinden renkli,eğlenceli ve özellikle rahat bir koleksiyon sunuyor.

Her  zevke uygun, birbirinden faklı tasarımlar bulmak mümkün. Urban Cowboy Girl, Black&White, Tecno Tribal, Glamour Star, Mix It Up, Art House ve Back To The Future temalarıyla kendini gösteren yeni sezon koleksiyonu, kırmızı, mor, bordo, baharat renkleri, lacivert, siyah ve beyaz renkleriyle de sezona giriş yapıyor…
  
Sonbahar kış koleksiyonunun en eğlenceli ve dikkat çekici kombinleri arasında ise; jean ve salaş XL hırkalar, rahat elbiseler ve deri ceketler, renkli pantolonlar ve etnik üstler, tribal desenler ve taytlar, barok tarzı etekler ve kendinden desenli ceket, peplum üstler ve dar pantolonlar bulunuyor.

Sürekli yükseliş trendi göstererek yeni açılan mağazaları ile başarı grafiğini her geçen gün yükselten Batik’in yeni sezon trendleri ve ürünleri tüm mağazalarında sizleri bekliyor… İstinyepark, City’s, Fly Inn , Marmara Forum, Capacity ve Sapphire Çarşı başta olmak üzere Türkiye genelindeki 115 mağazasında moda severlerle buluşan marka yeni sezonda da iddialı moda trendlerini yakından takip ediyor. Mağazaların yanı sıra kampanya ve duyurularını facebook/batikmoda – twitter/batikmoda adreslerinden de takip edebilirsiniz.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder