Marka Güncesi: Emsan'dan Fine Bone !

22 Ağustos 2012 Çarşamba

Emsan'dan Fine Bone !



Mutfakların yenilikçi markası Emsan’ın yepyeni ürünü Fine Bone Yemek Takımı, göz alıcı ziyafetlere ev sahipliği yapıyor. 84 parça olarak hazırlanan,  inceliği ve saydamlığına ek olarak çok şık desen seçenekleri ile Fine Bone Yemek Takımı, yemeklerinizi şık ve zarif detayların taçlandırdığı  unutulmaz anlara dönüştürüyor.

Kalite ve şıklıktan ödün vermeden oluşturduğu porselen takımlarıyla sofraların vazgeçilmezi Emsan, yepyeni ürünü Fine Bone Porselen Yemek Takımı ile yine dikkatleri üzerine çekiyor. Emsan’ın özel tasarlanmış ve kemik tozundan üretilmiş ince, saydam ve aynı zamanda dayanıklı porselen takımı, kare kesimi, kemik tozu rengi ve saydamlığı ve üzerindeki ince çizgi detaylarıyla göz kamaştırıyor.

84 parçadan ve kare kesimden oluşan Fine Bone yemek takımı kalabalık sofraların kurtarıcısı oluyor. Farklı zevklere de hitap eden porselen takımı sade ve modern çizgileriyle farklı alternatifler sunuyor. Fine Bone serisi sofralarına şıklık ve kalite katmak isteyen kadınların bir numaralı tercihi!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder