Marka Güncesi: Tachs Channel Serisi Tasarım Ruhunu Canlandırmaya Devam Ediyor!

17 Ağustos 2012 Cuma

Tachs Channel Serisi Tasarım Ruhunu Canlandırmaya Devam Ediyor!



Müziğin ritmini özgün tasarımlarıyla saatlere yansıtmaya devam eden TACS, içindeki coşkuyu öne çıkarmak isteyenlerin bir numaralı tercihi. Yumuşak dokunuşu, simetrik profili ve orantısal yapısıyla tarzınıza uyum sağlıyor.
 
Hayatın içinden, minimalist çizgilerle tasarlanan TACS, farklı olmak isteyenlerin dikkatini çekiyor. Kişisel yaşam tarzından etkilenen tasarımları ile stilinize yön veren Tacs modelleri, kimi zaman bir kamera objektifinden kimi zaman da bir su damlasından esinlenerek tasarlanıyor.


Müziği TACS DOUBLE CHANNEL serisi ile hisset
 
TACS Double Channel, eski küçük bir radyonun ses ayarlayıcısına benzerliğiyle zamanda yolculuk yapmanızı sağlıyor. Müziğin size kattığı pozitifliği klasik ve güçlü görüntüsüyle hissettiren TACS, eski bir radyodan esinlenerek bileklerinizde vintage ve modern görünümün temsilcisi oluyor. Çelik tasarımlı modelde, T şeklindeki farklı 2 zaman göstergesi bulunuyor. Nokta göstergesi, 3 boyutlu ikinci diski ile radyonun ses ayarlayıcısından esinlenerek bir tasarım harikası olduğunu kanıtlıyor. Parlak tonları ve vintage görünümü ile bileklerinize hem klasik hem de modern izler taşıyor.


TACS Double Channel serisi orijinal paslanmaz çelik kayışı ve 5 ATM su basıncına dayanıklılığı ile dikkat çekiyor. Paralel çizgileri, çelik kordonu ile güçlü duruşu yansıtan TACS, modern ve vintage yaşam tarzını saatine de yansıtmak isteyenlere Channel serisini öneriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder