Marka Güncesi: YENİ KEŞFİM: POLYMAT OYUN MATLARI!

25 Ekim 2016 Salı

YENİ KEŞFİM: POLYMAT OYUN MATLARI!

 
Bir süredir oğlumuzda fark ettiğimiz alerjik bazı durumlarla uğraşıyoruz. Üst solunum yolu enfeksiyonu sonrasında fark edilen bu durum şu anda kesin olmamakla birlikte bir alerjik duyarlılık, alerjik öksürük gibi özetlenebilir. Yani şu anlama geliyor, çocuğun toza alerjisi/duyarlılığı var ve siz hayatınızı yeniden düzenlemelisiniz. 
En başta odadan peluş oyuncaklar kaldırılıyor, yün yorgan kullanmanız yasak ve en önemlisi halılara veda zamanı!
E, halıları kaldırınca yerler de özellikle kışın tamamen boş olamıyor. Çünkü oyun oynarken yerlerde oturuyor, ister istemez kışın hasta olma, üşütme riski daha fazla. Bu durumda hem sağlıklı hem dekoratif hem de eğitici bir çözüm düşünürken Polymat ile tanıştım. Polymat oyun matları üreten ve güvenebileceğiniz bir firma. Ve hemen 2 alternatifli ürün sipariş ettim. Siparişimin ertesi günü bana ulaştı ve fotoğraflardan da görebileceğiniz gibi hemne kullanmaya/oynamaya başladık. 
 

Bildiğiniz gibi bu yıl anaokulundaki ilk yılımız ve her gün okulda Türkçe ve İngilizce çok sayıda terim öğreniyorlar. Oyun matlarından hayvan figürlüleri hemen bu bilgileri tazelemek amacı ile kullanmaya başladık. Güzel keyifli bir oyuna dönüştürerek, İngilizce hayvan isimlerini tahmin etme şeklinde uzun süre oyalandık.
Ürün her şeyden önce antibakteriyel ve kokusuz ki kokusuz olması bizim için çok önemliydi. Bu tip alerjik durumlarda koku kesinlikle en önemli hassasiyetlerden. CE belgeli bebek ve çocukların kullanımına uygun olarak üretilmiş ve zemine kaplandığında soğuk geçirmeme özelliğine de sahip. Siz de ürün alternatiflerini incelemek veya sipariş vermek isterseniz buraya tıklayarak Polymat'a ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder