Marka Güncesi: YENİ TEMİZLİK KEŞFİM: VISSMATE

5 Ocak 2016 Salı

YENİ TEMİZLİK KEŞFİM: VISSMATE


Temizlik şüphesiz sağlıklı yaşam için en öncelik verdiğimiz konuların başında geliyor. Özellikle evde küçük bir çocuğunuz varsa ve en kuytu köşelere bile girip çıkıyorsa bu konu çok daha önem kazanıyor şüphesiz. Yeni tanıştığım bir temizlik ürününden bahsetmek istiyorum size. Son zamanlarda reklamlardan değil belki ama eş-dost tavsiyesinden dikkatimi çeken Vissmate ürünün markası.  Vissmate Çam Ormanları, Vissmate Çiçek Bahçesi, Vissmate Deniz Ferahlığı ve Vissmate Limon Gücü olmak üzere 4 altertaifi var. İhtiyaca ve tercihe göre dilediğiniz alternatifi kullanarak denemeye başlayabilirsiniz. Bana göre en önemli farkı ve sahiplendiği nokta ürünün ekstra yoğun kıvam sayesinde uzun süre yüzeyde kalması ve hijyenik koruma etkisini uzun süre devam ettirmesi.


Diğer bir nokta ben bir ürün satın alırken  ifiyat ve fayda dengesine çok önemserim. Aslında tasarruf ve ekonomi yapmanın da çok önemli bir aşamasıdır bu. Gereken ürüne hakettiği fiyatı ödemek lazım ama gereğinden fazla ödeme yapmak da bir yerde paramızı sokağa atmak anlamına geliyor. İşte Vissmate sağladığı faydaya göre çok uygun bir fiyat stratejisi izliyor. Bu da onunla tanışmanız için güzel bir fırsat diye düşünüyorum.
Ne kadar yazsam da anlatsam da denemeniz kadar etkili olmayacaktır mutlaka. O nedenle bir an önce size en yakın satış noktasından ürünü temin edin ve yukarıda yazdıklarımı deneyimleyin derim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder