Marka Güncesi: VAKKO ESMOD MODA AKADEMİSİ'NDE KAYIT ZAMANI!

18 Ağustos 2015 Salı

VAKKO ESMOD MODA AKADEMİSİ'NDE KAYIT ZAMANI!


Modayı devi Vakko'nun ''Esmod Moda Akademisi'' kayıt dönemine girmiş. Moda ile gerçek anlamda ilgileniyorsanız ve hatta kariyerinizi bu alanda ilerletmek istiyorsanız diğer deyişle sadece çok iyi bir tüketici olmak yerine gerçek anlamda bir yaratıcı olmaksa niyetiniz Akademi'nin programı, olanakları şahane gözüküyor. 



Akademi'de  verilen eğitimler, diploma programı ve sertifika programları olarak ikiye ayrılıyor. 3 yıl süren Moda Tasarımı ve Yönetimi Diploma Programı’nda; tasarım, modelizm, kumaş bilgisi, bilgisayarda tasarım, moda tarihi, moda yönetimi konularında A’dan Z’ye eğitim alan öğrenciler 2. yıldan itibaren, Fransa’dan Japonya’ya onbeş ülkedeki yirmi iki ESMOD okulunun olanaklarından yararlanma fırsatı yakalıyor. Vakko Esmod’un eğitmen kadrosu, kapsamlı pedagojik eğitim ve uzmanlık tecrübesine sahip yabancı ve Türk öğretmenlerden oluşuyor. Teorik eğitimleri aynı zamanda endüstri odaklı projelerle de destekleyen Vakko Esmod Moda Akademisi; bu kapsamda öğrencilerini eğitimleri henüz devam ederken sektörün içinde yer almaya teşvik ediyor. Tüm bunların yanısıra Vakko Esmod Moda Akademisi yıl içinde gerçekleştirdiği Fashion Talk etkinlikleriyle hem Vakko Esmod öğrencilerini hem de moda alanına ilgi duyan herkesi dünya çapında moda sektörünün profesyonelleriyle buluşturuyor.
Son olarak tarihle ilgili de bilgi vereyim. Zira kayıt tarihi çok yakın. Öncesinde bilgi alıp kaydolmak için zaman az. Vakko Esmoda Moda Akademisi 2015-16 eğitim sezonunun kapılarını 28 Eylül’de açıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder