Marka Güncesi: MODA DEĞİŞİYOR GARDIROPLAR RENKLENİYOR!

18 Nisan 2013 Perşembe

MODA DEĞİŞİYOR GARDIROPLAR RENKLENİYOR!


Erkek giyimine yön veren çizgisi ile Kiğılı, erkeklerin günün her saatinde keyifle tercih edebilecekleri çok özel bir koleksiyon hazırladı. Kiğılı 2013 İlkbahar/Yaz koleksiyonu, baharın enerjisine ayak uyduruyor. Canlı renklerin özgür ve cesurca kullanıldığı koleksiyonda bu yaz, enerjik Kiğılı erkeği stilini ön plana çıkıyor.

Kiğılı’nın yepyeni koleksiyonu kendi stilini oluşturarak baharın enerjisini hissetmek isteyen erkekler için tasarlandı. Renklerin ışıltısının ton ton daha yoğun vurgulandığı koleksiyonda, sportif ve klasik tasarımlar, Kiğılı mağazalarında sizi bekliyor. Ayrıca koleksiyon, hem günlük kullanabileceğiniz, hem de özel günlerde tercih edebileceğiniz çok özel kombinler sunuyor.

Klasik Giyim Renkleniyor

Kolej ve marin görünümde, temaya uygun renk ve süslemeleriyle yorumlanarak tasarlanan koleksiyonun bu sezonki hit renkleri mavi, yeşil, turkuaz, kırmızı ve toprak tonları...

Klasik giyimde ise erkeklerin vazgeçilmez renkleri siyah, lacivert ve griye, bu sezon mavinin tonları da eşlik ediyor. Mavinin en açığından mürekkep mavisine kadar uzanan Kiğılı koleksiyonunda, daha hafif, fit ve nano kumaşlarla hazırlanan takım elbiseler koleksiyonun ana hatlarını oluşturuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder