Marka Güncesi: 12. PLAY-DOH HAMURDAN HAYALLER YARIŞMASI!

27 Nisan 2016 Çarşamba

12. PLAY-DOH HAMURDAN HAYALLER YARIŞMASI!

 
Oyun hamurlarının çocuk gelişiminde ne kadar önemli olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Ciddi anlamda hem motor becerilerini geliştiren hem de yaratıcılıklarını pozitif yönde şekillendiren, çocukların keyifli saat geçirmelerini sağlayan bir oyun aracı hamurlar. Bu yönde de tercihimiz hep Play-doh oluyor. Her şeyden önce kalitesi kanıtlanmış bir marka. Bunun ilgili bir yazı da yazmıştım. Buradan okuyabilirsiniz. Play-doh yaratıcılık ve hayal gibi önemli değerleri sahipleniyor ve ''12. Hamurdan Hayaller'' yarışmasına start veriyor.
1956’dan beri 80’den fazla ülkede, çocuklara rengarenk ve eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralayan Play-Doh 60. yılını kutluyor! Play-Doh’nun çocukların hayal güçlerini geliştirmek adına düzenlediği geleneksel Hamurdan Hayaller Yarışması’nın ise bu yıl 12.si gerçekleşiyor.

Dünyanın dört bir yanında her yaştan çocuğun evinde ve okulunda zevkle oynadığı Play-Doh oyun hamurları ve oyun setleri çocukların yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini geliştirmesine yardımcı oluyor. Play-Doh ile rengarenk hayal dünyaları kuran çocukların heyecanla beklediği yarışma bu yıl 16 Nisan – 15 Haziran tarihleri arasında gerçekleşiyor.  
 
Yarışmaya Kimler/Nasıl Katılabilir ?
 
4-7 yaş arasındaki çocukların katılımına açık olan Hamurdan Hayaller Yarışması’na başvurmak için miniklerin Play-Doh oyun hamurlarıyla yaptıkları “sanat eserleri”nin resmini çekip www.hamurdanhayaller.com’a yüklemeleri yeterli. Değerlendirmeler 4-5 ve 6-7 olmak üzere iki yaş kategorisinde yapılacak.
 
Kazananların 1 Ağustos’ta açıklanacağı 12. Play-Doh Hamurdan Hayaller Yarışması’nda her yaş grubunun birincilerini iPad Air 2; ilk 3’e girenleri ise boylarınca oyuncak bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder